donderdag 29 december 2016

George 2

In september schreef ik over het brutale katertje van de buren.
Hoe dartel hij de buurt onveilig maakte en hoe hij met gevaar voor eigen leven de gekste capriolen uithaalde. Klom in auto’s waar de deur iets te lang van open stond en kroop in kinderwagens als hij daarvoor de krans kreeg. 
Hij liet zich door iedereen aanhalen om vervolgens met de aardige voorbijganger vrolijk naar huis te huppelen, waar hij tot de ontdekking kwam dat de grens van zijn aaibaarheidsfactor bij de voordeur lag. 
Wij vonden dat het jonge katje veel en lang op straat zwierf, maar wij wisten niet dat George met zijn drukke gedrag thuis niet te handhaven was.
Hij klom in de gordijnen, zat overal waar hij niet moest zijn. 
Viel met het grootste gemak uit het slaapkamerraam en het meubilair was tegen zijn scherpe nagels niet bestand. Kortom George tiranniseerde het huishouden van de buurtjes.
Het bleek een ijdele hoop dat hij van zijn straatavonturen rustiger zou worden en toen hij de leeftijd had dat een operatie niets meer in de weg stond werd George, knip, knip, alsof het een Ohrareclame betrof, geholpen. 
Van een verhit testosteronbommetje werd George binnen de kortste keren een gezapige kater, model theemuts. Af en toe zoekt hij met trage tred nog wat vertier in de straat, maar echt lollig wil het niet meer worden. 
George is vroeg oud geworden.

Lees over de jonge George hier:
http://ferrara-victoriene.blogspot.nl/2016/09/george_60.html

4 opmerkingen:

 1. Ah... dus nu Sjors van de bejaardenclub. Best een beetje sneu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja ... zo gaan die dingen. Zielig voor hem, maar nu mag hij in elk geval blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ferrara,

  --------------------------------------------

  best een zware straf

  geknipt, maar toch een kater

  is nu echt de sjors

  ---------------------------------------------

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen